Vuoden 2016 uusia(kin) tuulia

Olen viimeksi kirjoittanut blogiin yhtään mitään kesällä 2015.
HÄH?? En uskoisi jollen näkisi päivämäärää edellisessä julkaisussani.
Aika on jälleen kerran lentänyt kuin siivillä. Olen toki saanut tänä aikana todella paljon kaikenlaista aikaiseksi, ei se aika siis hukkaan ole mennyt. Aika käsitteenä vaan tuntuu olevan koko ajan abstraktimpi.
Tapasinko ystäväni viikko vai kuukausi sitten? Osallistuinko tapahtumaan eilen vai viime viikolla? Jne.
Oletko itse huomannut vastaavaa?

Nyt ollaan joka tapauksessa vuodessa 2016 – mukavaa! Uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet.
Omalla kohdallani tuntuukin vahvasti siltä että tämä vuosi tulee olemaan hyvin tapahtumarikas ja täynnä isompaa ja pienempää muutosta. Tykkään ja levitän siipeni!
Alkuvuosi toi jo tullessaan facebook-sivullani suhinaa ja vilskettä kun kaksi aika perättäistä kuvajulkaisua lähtivät leviämään kautta Suomen ja niiden myötä sivulle tuli niin paljon uusia tykkääjiä että 1500 tuli täyteen ihan huomaamatta 🙂 Kiitos jokaiselle!

Minulla on nyt myös erittäin vahva tekemisen meininki. Mariia’s Health Journey on nyt melkein 1,5-vuotias, minun terveysmatkani kuudes vuosi alkaa ja hieman sitä ennen yrittäjyyteni 14. vuosi. On kuulkaa hyvä olo!
Tunne siitä että kivijalka on nyt vankka, on hyvin vahva. Luoten itseeni ja tekemiseeni 100%:sti ja uskon ja toivon että se välittyy jokaiselle jonka kohtaan.

Koska minulta kysellään paljon asioita, niin ruokavinkkejä kuin kokemuksistani enkeleistä, terveysasiaa ja mielipiteitäni milloin mistäkin päätin perustaa kaksi uutta ryhmää facebookiin. Ne ovat salaisia ryhmiä joihin kk-maksun maksamalla pääsee mukaan ja saa ryhmän nimen mukaista tietoa ja neuvoa laidasta laitaan.
Tässä:
Matkalla Mariian kanssa – henkinen hyvinvointi
Matkalla Mariian kanssa – pH-ruokavalio ja terveys

Jee – olen ihan innoissani ryhmistä! Molemmat ovat jo aktiivisia ja mukavaa, antoisaa juttua ollaan saatu ryhmäläisten kanssa aikaiseksi 🙂
Nyt 27.1.- 31.1. ehdit vielä mukaan maksutta tutustumaan ja 1.2. aloitetaan sitten “virallisesti.”

Kevään aikana on tarkoitus toteuttaa toinen ruokakurssi Jamilahden Kansanopistossa – siitä tietoa sekä facebookissa että kotisivun etusivulla kun päivämäärä varmistuu.
Lounaspalveluni jatkuu mahdollisesti maaliskuun alusta riippuen miten “atomeiksi” purettu kylppäri alkaa muotoutua 😀 Ei – en tee lounaita kylpärissä mutta remontti ja yksi toimiva vesipiste, sekä vessattomuus asettaa hieman haasteita muulle työlleni joten päätin hieman säästää itseäni!

Kirjallista materiaalia valmistuu sitä mukaa kun vaan ehdin niitä työstää, kehonpuhdistukset jatkuvat niin kuin ennenkin, luentoja (pidempiä tai lyhyempiä) tulen mielelläni pitämään (melkein) minne vain etelä-Suomen alueella ja facebookissa toki meno on ennallaan.
Muita palveluitani löydät kotisivultani niin kuin tähänkin asti ja facebookissa ilmoittelen niistä myös.

Jotenkin minulla on myös sellainen kutina että paljon. PALJON muutakin on tulossa! Kannattaa pysyä kuulolla.

Innostavaa, rakkauden ja terveydentäyteistä vuotta 2016!!

 

Tilaa uutiskirjeeni ja saat tietopaketin pH-ruokavaliosta!

Täytä lomake niin saat ilmaisen minioppaani suoraan sähköpostiisi. - Mariia

Olet melkein valmis. Vahvista vielä sähköpostistasi liittyminen ja saat tilaamasi mini-oppaan.