Ruokakirja

Värikäs opas kasvisruokailun kautta pH-ruokavalioon / raakaruokaan.

Lukija saa sekä tietoa, että ohjeet ruoan valmistamiseen ja myös kaiken kuvina. Kuva annoksen vierellä saa veden kielelle ja alkutaipaleellaankin olevan kokkailijan on helpompi päästä jyvälle mitä on valmistamassa.

Kirjasta löytyvät

  • lämpimät kasvisruoat

  • wokit

  • speltti, quinoa, hirssi, tattari, täysjyväriisi, linssit, pavut

  • smoothiet

  • mehut

  • salaatit

  • keitot

  • raaka- jälkiruokia

  • leivontaohjeita

  • pähkinä- ja siemenmaidot

  • idätys

  • tietoa suolasta, sokerista

  • tietoa öljyistä

  • tietoa tärkeimmistä lisäravinteista

  • ym.

Kirja antaa lukijalleen myös konkreettiset välineet toteuttaa muutos keittiössään listoin, joista selviää mitä aineita ja tarvikkeita keittiöön on hyvä hankkia ja missä järjestyksessä.

Tavoitteena on innostaa lukija kokeilemaan ja myös löytämään luovuutensa keittiössä. Tekemällä oppii tämänkin niin kuin minkä tahansa muunkin asian.

Ennen kuin tämä kirja valmistuu, on tilattavissa edeltäjänsä ” Mariian Makumatka- hyppää kyytiin”, josta löytyy hieman suppeammin ohjeita, mutta silti n. 40 ja tietoa + vinkkejä pH-ruokavalioon.

Kuvitettu opas helpottaa alkuun pääsemisessä.

Jaa kavereille

Jaa tämä julkaisu ystävillesi!

Tilaa uutiskirjeeni ja saat tietopaketin pH-ruokavaliosta!

Täytä lomake niin saat ilmaisen minioppaani suoraan sähköpostiisi. - Mariia

Olet melkein valmis. Vahvista vielä sähköpostistasi liittyminen ja saat tilaamasi mini-oppaan.