Kasvisruoka maidottomana, viljattomana, munattomana jne.
Siinäpä vasta erikoiselta kuulostava tapa syödä!

PH-tasapaino eli happo-emäs- tasapaino kehossa on tavoittelemisen arvoinen. ”Uusi biologia”, joka nimestään huolimatta pohjaa yli sadan vuoden taakse opettaa asiat toisin kuin mikä vallalla oleva oppi on.

Puhutaan happamuutta tuottavista ja emäksisyyttä lisäävistä asioista ruokalautasellamme, mutta elämässä muutenkin.
Happamuutta syntyy mm. länsimaisen ruokavalion ja jatkuvan stressin seurauksena ja tämä näkyy ja tuntuu kehossa pitkänäkin listana vaivoja ja sairauksia. Dr. Robert O. Young – esikuva, joka oppeineen ja mikroskooppitutkimuksineen on saanut lukemattoman määrän ihmisiä eri puolilla maailmaa voimaan paremmin.

Värejä ja vitamiineja
pH-tasapainotettu ruoka on enimmäkseen raakaa, paitsi alun siirtymävaiheessa, jolloin voidaan nauttia myös kypsennettyjä tai kevyesti kypsennettyjä aterioita. Ruoka on kuitenkin kaukana tylsästä, vaikka jo ajatuskin asiasta tuo äkkiä mieleen lähinnä kurkun, tomaatin ja salaatinlehden lautasella. Ruoka on maukasta, värikästä, tuoksuvaa ja kaikin puolin inspiroivaa.

Se herättää henkiin nukuksissa olleet aistit, jotka tasaisen kellanruskea teollisuusmössö on turruttanut. Ruoka on nautinnon lähde sen lisäksi, että se on lukemattomien helposti kehon saatavissa olevien ravinteiden lähde. Jokainen suupala on herkkua ja kun sen vielä voi syödä täysin ilman omantunnon tuskia liioista kaloreista mm. huonon sokerin ja rasvan muodossa, niin mikäs sen parempi!

Ratkaisu?
Oletko tottunut laihduttaja? Enää ei tarvitse! PH-ruokavalio – alkalinen – huolehtii siitä, että kilot sulavat sivutuotteena. Tai jos sinulla on erilaisia vaivoja kehossasi, ei enää tarvitse keskittyä yhteen vaivaan, vaan totutella alkaliseen elämäntapaan ja huomata, kuinka vaivat katoavat ihan itsestään.

Kun tarkkailee, että COWS (lehmät saa jättää laitumelle) toteutuu ruokalautasella ja juomissa, on suunta täydellinen.

 

COWS = Chlorophyll, Oils, Water, Salt , siis lehtivihreä, öljyt, vesi ja suola.
Upeaa! Tässä on terveen kehon salaisuus.

Helppoa? Mikään tavoittelemisen arvoinen harvemmin tulee helposti, mutta kaikki se on vaivan arvoista.
Olet oikeassa paikassa, täältä löydät vinkkejä, ohjeita ja taulukoita, joilla pääset sisään tähän ihmeelliseen maailmaan.
Alkalinen ruokavalio sopii kaikille, mutta jokaisella on kehossaan hieman erilaiset heikot kohdat monestakin syystä. Siksi se mikä alussa käy yhdelle, ei välttämättä käy toiselle. Vaihtoehtoja kuitenkin riittää kasvikunnassa lukemattomasti!

 

Epäilys..
”Mitä kaikkea joudunkaan jättämään kaupan hyllyille?”, saatat miettiä. Kaikki järjestyy kyllä. Jollei sinulla ole monia sairauksia, on helpompi keskittyä siihen mitä hyvää voit lisätä ruokavalioosi, kuin siihen mitä kaikkea pitää jättää pois.
Se, mitä haluat suuhusi laittaa muuttuu, kun kehon tasapaino muuttuu. Jos sinulla puolestaan on jo joukko vakaviakin sairauksia, on tehokkaampaa poistaa heti ruokavaliosta pahimmat ongelman aiheuttajat.

Kun huomaat, että mieli kirkastuu, energia lisääntyy, muisti paranee, askel keventyy, iho hehkuu, suolisto rauhoittuu jatkat mitä todennäköisemmin mielelläsi muutosta. (Mm. nämä ovat mahdollisia tuloksia, jos tekee vaadittavan työn.) Kasvisruokavalio – pH-tasapainotettu ja raakaruoka antavat varmasti kaiken tarvittavan niin toimistotyötä tekevälle naiselle, kuin raavaalle fyysistä työtä tekevälle miehelle. Uskomukset vaan ovat meihin niin tiukkaan iskostettuina, että sillä saralla riittää kyllä töitä.

Elämäntapa

Alkalisuus on niin paljon muuta kuin vain ruokavalio – se on elämäntapa. Tähän elämäntapaan kuuluvat oleellisena osana oikeassa suhteessa myös liikuntaa, lepoa ja mielen hallintaa. Puhehan on juurikin tasapainosta ja pelkällä ruoalla sitä ei voi saavuttaa. Entä kun joka tuutista tulee eri näkökulmia asioihin, miten siinä voi tietää mitä tehdä ja mihin uskoa? 1+8=9 ja samoin 2+7=9..

hyvään terveyteen ja tasapainoon voi varmasti päästä montaakin kautta, mutta itselleen helpointa on valita joku tapa ja pysyä siinä, sekoittamatta esim. kolmen eri suuntauksen oppeja keskenään. Silloin kun ei oikein pysy kärryillä ja hämmennys, sekä sekaannus vaan häiritsevät tasapainon saavuttamista. Jos asioista tulee ryppyotsaista puurtamista, on joku pielessä! Itselleen saa ja pitää olla armollinen, sekä muistaa antaa aikaa muutokselle.

Jos on vuosikymmeniäkin tottunut tekemään lihakastiketta ja perunaa ja juomaan lasin vettä päivässä niin ei uudet tavat ihan sormia napsauttamalla käytännöiksi muutu. Tarjoan apua, neuvoja, vinkkejä ja kokemukseni eri muodoissa. Saat halutessasi nettivalmennusta, yksilöneuvontaa ja voit osallistua erilaisiin järjestämiini tilaisuuksiin. Apu löytyy ja matka, jolle tällä elämäntapavalinnalla lähdet on palkinto joka askeleella.

Hyppää kyytiin!

-Mariia

“95% kaikista sairauksista ja taudeista aiheutuu siitä mitä syöt, juot ja ajattelet.
Et voi kohentaa terveyttäsi tai kuntoasi tai kumota vakavaa haastetta terveydessäsi
ennen kuin olet valmis muuttamaan elämäntapasi ja ruokavaliosi.

5% kaikista sairauksista ja taudeista aiheutuu geeneistä, jotka se mitä syöt, juot ja ajattelet laukaisee.

Johtopäätöksenä; 100% kaikista sairauksista ja taudeista on ehkäistävissä sillä mitä syöt, juot ja ajattelet.”

Dr Robert O. Young

Lähetä yhteydenottopyyntö

3 + 9 =

Tilaa uutiskirjeeni ja saat tietopaketin pH-ruokavaliosta!

Täytä lomake niin saat ilmaisen minioppaani suoraan sähköpostiisi. - Mariia

Olet melkein valmis. Vahvista vielä sähköpostistasi liittyminen ja saat tilaamasi mini-oppaan.

Jaa kavereille

Jaa tämä julkaisu ystävillesi!