Ionisaattorit

Yli kuusi vuotta on kulunut siitä kun itse aloitin muutoksen tiellä – mielenkiintoisen terveysmatkani. Siihen asti olin tietämätön vesilaitteista ja lähes kaikesta muustakin sellaisesta joka kuitenkin tuntuvasti lisää kehon hyvinvointia.

Ionisaattori on elimistön pH-tasapainoa nostavista tekijöistä yksi merkittävimmistä. Vesi kun on meille jokaiselle elinehtomme. Vettä vaan on kovin erilaista ja vaikkakin koto-Suomemme vesijohdoston vesi on juomakelpoista ja huippulaatuista lukemattomien  muiden maiden vesiin verrattuna, ei se siltikään yllä sille tasolle jonka ihanteellinen terveydentilamme vaatii.

Tämä ei tarkoita sitä ettenkö olisi kiitollinen siitä mitä meillä on. Tottakai olen! Kuitenkin siinä vaiheessa kun ymmärsin miten paljon tuollaisellakin asialla voin itse vaikuttaa olooni, olin valmis tutkimaan enemmän. Ensimmäisen ionisaattorini sain itse vasta kahden vuoden jälkeen kaiken aloittamisesta. Pärjäsin kyllä ja sain oloni kuntoon ilmankin, mutta eron kyllä huomasi .. Olin erittäin tyytyväinen hankintaani.

Vesi vanhin voitehistamme vaikuttaa terveyteen ratkaisevasti. Ilman vettähän emme elä kuin keskimäärin kolme vuorokautta. Keho kuitenkin sinnittelee vähälläkin nesteellä – ei tosin ilman seurauksia. Nivelongelmat, lähimuistin heikkeneminen, silmien ja limakalvojen kuivuminen, janon tunteen puuttuminen, monen syöpätyypin riskin kasvu, kuiva iho, vetämättömyys.. Siinäpä joitakin vähäisen juomisen vaikutuksia.

Ionisoidulla vedellä tunnet valtavan eron voinnissasi! Terveytesi perusta..

Ionisoitu vesi on alkalista – siis emäksistä – ja lisäksi puhdasta.

 

Ionisaattorit suodattavat vedestä lähes kokonaisuudessaan niin hormoni-, myrkky-, kuin muutkin jäämät. Vesi on myös molekyylirakenteeltaan vesijohtovedestä poikkeavaa – sen molekyyliryppäät ovat huomattavasti pienemmät ja tämä lisää veden imeytymistä kehoon tuntuvasti kun solut voivat kyseistä vettä aivan eri tavalla hyödyntää.

Ajattele kuinka usein joudut juoksemaan vessassa kun juot “tavallista” vettä. Tai kuinka paljon se tuntuu hölskyvän vatsassasi. Entä minkä verran olosi mahtaa olla pöhöttyneen tuntuinen tällaisen vedenjuontipuuskan jälkeen..

Niin, keho ei tosiaan pysty hyödyntämään tätä  aiettasi parhaalla mahdollisella tavalla ja silloin hyväkin asia jää… Tarvitset kuitenkin PALJON vettä. Kehosta 70% on vettä ja niin kuin kaikella elävällä, vauhti loppuu ja olo on onneton ja sairas ilman nesteytystä. (Kuivumme ja kurtistumme sisältä ja ulkoa.)

Mieti….

Mitä eroa on viinirypäleellä ja rusinalla?

Alla COWS-sarjani (blogi-arkistosta) osa kolme, water eli vesi. Kuuntele vaikka heti 🙂

Ionisoitu vesi on antioksidanttista! Sillä on siis suorat terveysvaikutukset elimistössäsi.

 

Ionisoidun veden ORP-arvo  mittaa nesteen kykyä ottaa vastaan tai luovuttaa elektroneja. Mitä matalampi ORP-arvo syömälläsi ruoalla tai juomallasi juomalla on, sitä enemmän ne taistelevat vapaita radikaaleja vastaan kuin armeija konsanaan vihollistansa vastaan. Ionisoitu vesi on siis antioksidantti, siinä missä esim. tuoreet kasviksetkin.

Tavallisen vesijohtoveden ORP-arvo on positiivinen, +200- +600.

Alhainen ORP = negatiivinen potentiaali = terveyden edellytys kun taas korkea ORP = positiivinen potentiaali = vaivojen ja sairauksien maaperä

Syömällä kaikkea sellaista joka sisältää runsaan määrän negatiivisia elektroneja – niin kuin ne kasvikset, saat energiaa ja siksi juuri ionisoitu vesi on niin valtavan hyvä terveytesi lähde, se on täynnä näitä elektroneja! Lisäksi sen erinomainen puoli on ruokaan verrattuna että nesteet imeytyvät 100%:sti kun taas hyvänkin vihreän salaatin ravinteet vain n. 35%:sti.

Nyt – että sinä saat nesteytettyä sisäisen maaperäsi parhaalla mahdollisella tavalla, esittelen  ionisaattorit joita voin sinulle tarjota. Verkkokauppoja on kaksi (Vedenpuhdistin.fi ja Healthylife.fi) – toisessa edullisempi ionisaattori-malli  (sekä muitakin) ja toisessa useampia, joista tässä parista hieman kerron. Kolmannesta verkkokaupasta saat esim. alkaloivan ja suodattavan kannun jos et raaski vielä ionisaattoria hankkia. Tutkaile kauppojen tarjontaa ja mieti mikä palvelee juuri sinun tarpeitasi. Kaikki kaupat tarjoavat myös osamaksumahdollisuuden. Koodilla MHJ saat tilauksesi postikuluitta Vitev-kaupassa ja Aqva-kaupassa 5 % alennuksen. (Lisää koodi kassalla) Koodilla MARIIA saat Healthylife-kaupassa 5% alen kun tilauksesi ylittää 50€ (postikuluitta kun tilaus on yli 300€) Muista siis hyödyntää koodit!

Kätevä lasinen kannu jolla voit samalla puhdistaa veden ja muuntaa sen alkaliseksi. Suodattimella suodattaa n. 150 l vettä ja kannun vetoisuus on 2 l. Suodatetun veden määrä on 1l sillä suodatin vie kannusta tilaa.

Valittavana useampi väri.

Lue lisää yllä olevaa kuvaa klikkaamalla.

Vitev Flo on markkionoilla olevien ionisaattoreiden edullinen pikkusisko jonka ominaisuudet kuitenkin ovat  mainiot! Vitev ei tarvitse sähköä, se on kevyt ja helppo kuljettaa tarpeen vaatiessa mukana.

Vitevin mineraalikerrosten läpi suodattama ja ionisoima vesi on 9,5 pH-arvoltaan ja sen ORP on -300. Suodatin poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja myrkyt vedestä.

Tämä laite on sinulle joka jo ymmärrät hyvälaatuisen veden merkityksen mutta et ole vielä valmis sijoittamaan suurempaa summaa.

Tiskipöytämalli.

Lue lisää yllä olevaa kuvaa klikkaamalla.

Chanson Miracle Max-ionisaattorilla saat helposti seitsemää eri “vahvuista” vettä. Valittavana voimakkaampia emäksisiä tasoja ja toisaalta myös hyvin hapanta vettä. Emäksisyys aina 12,1 asti ja ORP- arvo jopa -920 (toimii vahvana antioksidanttina kehossa)

Kaikilla pH-vahvuuksilla on oma käyttökohteensa ja tällä laitteella tuletkin todella huomaamaan erilaisten vesien erot ja vaikutukset! (Katso esimerkkejä Chanson Violetin kohdalta.) Tällä ionisaattorilla tuotettu hapan vesi on desinfiontiin kelpaava ja se tappaa esim. koli-bakteerin!

Huipputeknologiaa hyödyntäen on valmistettu ionisaattori, jonka rinnalla kyllä hanavesi kalpenee ja nopeasti! Ionisoinnin aikaansaa seitsemän titaanilevyä joilla on itsepuhdistava kyky.

Laite on tiskipöydälle sijoitettava.

Lue lisää yllä olevaa kuvaa klikkaamalla!

Jos sinulla on kysyttävää vaihtoehdoista tai koodien käytöstä tai muusta asiaan liittyvästä, ota rohkeasti yhteyttä esim. s-postitse: info@mariiashealthjourney.fi

Aloita sinäkin parhaalla mahdollisella tavalla nesteytetty elämäsi ja tunne kuinka kehosi alkaa toimia eduksesi <3

En voi tokikaan minkäänlaisia lupauksia tehdä.

Jos syöt lääkkeitä ja/tai olet jo vakavasti sairas, keskustele aina lääkärisi kanssa muutoksista.

Tilaa uutiskirjeeni ja saat tietopaketin pH-ruokavaliosta!

Täytä lomake niin saat ilmaisen minioppaani suoraan sähköpostiisi. - Mariia

Olet melkein valmis. Vahvista vielä sähköpostistasi liittyminen ja saat tilaamasi mini-oppaan.

Jaa kavereille

Jaa tämä julkaisu ystävillesi!